Tante Rosa Blomster

OM OS

​HVEM ER VI?

​Hos Tante Rosa Blomster i Odense har vi stor erfaring inden for alt i blomsterbinderi. Vi laver alt i blomster, i alle prisklasser og til alle anledninger, buketter, bryllup, begravelse, kistepynt mm. Det er højeste prioritet at der hele tiden er et stort udvalg af friske blomster i vores kølerum i butikken. 

Vi har også et stort udvalg af planter, potter, tørrede blomster, evighedsbuketter, brugskunst, tasker, Vintage Paint maling, Anna Von Lipa glas, chokolade, special øl, vin, delikatesser, lækre gavekurve, firmagaver mm.

​Vi yder en professionel service og sætter vores kunder højt, der er ingen opgaver som ikke kan løses. Du kan se nogle af de ting vi har lavet samt lidt billeder fra butikken i Agedrup i vores galleri.

Du er velkommen i butikken Skovhaven 2, 5320 Agedrup på torvet eller til at kontakte os på telefon 40 74 75 00 eller på mail@tanterosablomster.dk hvis du har spørgsmål. Vi bringer også ud.

Om firmaet

Hos Tante Rosa Blomster i Odense har vi stor erfaring inden for alt i blomsterbinderi. Vi laver alt i blomster, i alle prisklasser og til alle anledninger, buketter, bryllup, begravelse, kistepynt mm. Det er højeste prioritet at der hele tiden er et stort udvalg af friske blomster i vores kølerum i butikken.

Kontaktoplysninger

Tante Rosa Blomster ApS

Skovhaven 2, 5320 Agedrup

Rutevejledning

Telefon: 40 74 75 00

E-mail: mail@tanterosablomster.dk

​Åbningstider

​Man - Fre: 10:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Søndag: Lukket